top of page

ABOUT US

UNO design & arkitektur as

 

Firmaet ble etablert i 2007, og har kontor i Storgata 3A, 3. etg i Bodø og på Halsa i Meløy kommune. Vi har lang erfaring og samarbeider med både norske og utenlandske firma i konkurranser, prosjektutvikling, bygging og arkitektur- og designprosjektering samt reguleringsplanarbeid.

 

 

Sivilarkitekt MNAL Unni Furfjord

 

Utdannet v NTH/ NTNU, uteksaminert 1993 som Sivilarkitekt

 

Har lang erfaring og har blant annet jobbet i tidligere Arkitektstudio as, 1A Arkitektkontor as, 4 år v Byggesak/ Byplan i Bodø kommune. Har også siden 2006 vært prosjektansvarlig for andel i nytt NAV-bygg i Bodø, og hovedansvarlig for prosjektutvikling av nytt Luftfartsbygg i Bodø - tilsammen 15000 m2.

 

Vi jobber med stedsutviklingskonkurranser, kreativ byutvikling med fokus på bærekraft og miljø og har for tiden større prosjekter innenfor næring, boliger og barnehager.

Arkitekt Espen Furfjord

 

Espen jobber som Arkitekt i UNO design & arkitektur as og er også utdannet tømrer. Han har jobbet som snekkerformann i 15 år, med Fagbrev.  Han har stor kunnskap om detaljer ifht arkitektur og design. Espen er vår tegneassistent, og følger opp våre prosjekter både på design og detaljnivå, samt på byggeplassene.

 

 

Arkitekt Novak Stojic

 

Novak er utdannet arkitekt og kommer opprinnelig fra Serbia. Han startet jobbe i UNO design & arkitektur as i 2019. 

Novak er kreativ og flink på design og prosjektering og bidrar positivt i vårt team 

 

 

Novak bilde.jpg
bottom of page